Професионално заснемане с дрон, Ps Drones, къща за гости 1

Професионално заснемане с дрон, Ps Drones, къща за гости 1

видеозаснемане хотели и заведения с дрон, хотел с басейни

видеозаснемане хотели и заведения с дрон, хотел с басейни

Професионално заснемане с дрон, Ps Drones, къща за гости 1
видеозаснемане хотели и заведения с дрон, хотел с басейни

Разходете потребителите из ресторант или хотел чрез дрон.

Собственик сте на хотел или ресторант? Все още не работите на пълен капацитет заради ограниченията Covid-19? Искате да създадете оригинални реклами за Вашия бизнес, но не знаете как?

Достигнете до повече потребители с видеозаснемане хотели и заведения с дрон. Ние не просто ще Ви помогнем да впечатлите потенциалните си клиенти, но и да създадете едно ново и различно потребителско изживяване.

Поканете потребителите на едно незабравимо пътешествие из Вашия хотел или ресторант. Разходете ги из обекта и им покажете с какво се отличавате пред конкурентите си. Впечатлете ги с невероятна си обстановка, локация, близостта до плажа или забележителностите, които могат да видят от балкона си.

Какво Ви предлагаме?

Видеозаснемане хотели и заведения с дрон се отличава от традиционната фотография с по-големите си възможности. Дроновете са не просто компактни, но и улавят всяка една подробност и детайл. Могат да снимат от множество ъгли и да правят видеа и снимки с уникално качество.

Възможностите им са необятни. И всичко зависи от това какво точно искате да покажете и как искате потребителите да Ви запомнят.

Въздушното заснемане с дронове улавя по-обширно красотата на обекта и околността му.  Те могат да заснемат всичко от птичи поглед и създадат 360° виртуална разходка.

Снимките и видеата, направени от дронове са чудесен маркетингов инструмент за създаване на креативно съдържание и привличане на вниманието. С тях можете да създадетте спиращи дъха реклами, които да разпалят въображението на зрителите. Да ги накарат да желаят да посетят Вашия хотел, ресторант или бизнес още СЕГА!

Какви са предимствата на заснемането с дрон?

  • Впечатляващи видеа и снимки с високо качество.
  • Пренасяне на клиента в обекта с 360° виртуална разходка.
  • Създаване на уникални рекламни кампании със снимки и видеа.
  • Лесно ориентиране на потенциалните клиенти какво точно предлагате.
  • Използването на реално съдържание повишава интереса на потребителите.
  • Създаване на доверие в потребителите и повишаване на резервациите и поръчките.

 

Не чакайте следващия сезон! Създайте зашеметяващи реклами с PS Drones.

Call Now Button0896 481 868