Заснемане на недвижими имоти с дрон

Представете Вашите имоти с нашета услуга заснемане на недвижими имоти с дрон.

Ключова дума в недвижимите имоти е: „Идентичност”. Тук клиентите не просто търсят имот, който да нарекат свой дом. Те  не искат да видят снимки на четири стени, а искат да усетят енергията и възможностите, които им предлага пространството. 

Честа практика е да се правят снимки на имота с телефон. За съжаление, тези фотографии не само са направени набързо, но са и подвеждащи. Причината е, че повечето брокери не знаят как правилно да снимат стаите, така че да ги представят автентично и привлекателно. Но и в същото време да покажат техните недостатъци, ако има такива.

Това е и причината, често хората до остават разочаровани, когато снимките в обявата не отговарят на реалността.  И така се започва един порочен кръг от разочаровани клиенти, които правят огледи на имот след имот и не могат да открият правилното жилище.

Какво Ви предлагаме ние от Ps Drones?

Забравете за размазаните и нискокачествени снимки. Ние Ви предлагаме въздушно видео и фото заснемане на недвижими имоти с дрон.

Така не само ще представите Вашите имоти по най-добрия начин, но и ще покажете всяка малка подробност с нашето 360° заснемане.

Какви са предимствата на заснемане на недвижими имоти с дрон?

– Висококачествените реални снимки ще изградят по-добра репутация на брокерите и фирмата Ви.

– Подходящо е, когато предлагате много имоти в една сграда и снимките не могат да се заснемат добре от земята.

– Можете не само детайлно да покажете съответния имот, но и околността и квартала, в които се намира.

– Ще имате видеа и снимки с висока резолюция, която да използвате в рекламните си кампании.

– Ще впечатлите хората, които си търсят ново жилище с професионализма си.

– Снимките, които отговарят на реалността, ще Ви спестят разочаровани клиенти и запитвания от хора, които не се интересуват реално от имота.

За повече информация се обадете на 0896 481 868.

Нека полетим...

Call Now Button
Направи Запитване