Заснемане на хотели с дрон

Търсите заснемане на хотели с дрон? Искате да създадете оригинални реклами за Вашия бизнес, но не знаете как?

Собственик сте на малък семеен хотел или голям комплекс? Все още не работите на пълен капацитет заради ограниченията Covid-19? 

Разходете потребителите из Вашия хотел или комплекс чрез дрон. Предлагаме Ви заснемане на хотели с дрон. 

Достигнете до повече потребители с видеозаснемане хотели с дрон. Ние не просто ще Ви помогнем да впечатлите потенциалните си клиенти, но и да създадете едно ново и различно потребителско изживяване.

Поканете потребителите на едно незабравимо пътешествие из Вашия хотел и им покажете емоциите, които ще получат при Вас. Разходете ги из обекта и им покажете с какво се отличавате пред конкурентите си. Впечатлете ги с невероятна си обстановка, локация, близостта до плажа или забележителностите, които могат да видят от балкона си.
Какво Ви предлагаме?

Заснемане на хотели с дрон се отличава от традиционната фотография с по-големите си възможности. Дроновете са не просто компактни, но и улавят всяка една подробност и детайл. Могат да снимат от множество ъгли и да правят видеа и снимки с уникално качество.
Възможностите им са необятни. И всичко зависи от това какво точно искате да покажете и как искате потребителите да Ви запомнят.

Въздушното заснемане с дронове улавя по-обширно красотата на обекта и околността му. Те могат да заснемат всичко от птичи поглед и създадат 360° виртуална разходка.

Снимките и видеата, направени от дронове са чудесен маркетингов инструмент за създаване на креативно съдържание и привличане на вниманието. С тях можете да създадетте спиращи дъха реклами, които да разпалят въображението на зрителите. Да ги накарат да желаят да посетят Вашия хотел, спа комплекс или бизнес още СЕГА!

Какви са предимствата на заснемане на хотели с дрон?

• Впечатляващи видеа и снимки с високо качество.
• Пренасяне на клиента в обекта с 360° виртуална разходка.
• Създаване на уникални рекламни кампании със снимки и видеа.
• Лесно ориентиране на потенциалните клиенти какво точно предлагате.
• Използването на реално съдържание повишава интереса на потребителите.
• Създаване на доверие в потребителите и повишаване на резервациите и поръчките.

Не чакайте следващия сезон! Създайте зашеметяващи реклами с PS Drones.

Нека полетим...

Call Now Button