Въздушната фотография отдавна не се ограничава със заснемането на природни пейзажи и сватби. Днес ние от Ps Drones можем да заснемем абсолютно ВСИЧКО за Вас. Запознайте се с нашите услуги тук.

Лоши метеорологични условия като дъжд, мъгла, буря и силен вятър над 8-10 метра в секунда са неподходящи за въздушна фотография. Не добрата светлина води до лоши кадри.

Да можем. Със започването на зимата, метеорологичните условия се променят на много места в страната. Затова при заснимане с дрон през зимата, ние от PS Drones внимателно следим прогнозата за времето и планираме проекта, за да избегнем бури и силен вятър.

Всяко заснимане с дрон е съобразено с желанията на клиента. Съветваме Ви да разгледате нашите пакетни предложения, защото те са много по-изгодни от правенето само на едно видео или няколко снимки.

Ние подхождаме индивидуално към всеки клиент и неговата цел. Цената на заснемането с дрон зависи от много фактори като продължителността на сесиите, местоположението на обекта, сложността на проекта и други.

Възможно е да уточним детайлите по телефона или имейл, но колкото по-подробна информация ни предоставите, толкова по-добър ще бъде крайният резултат.

Ние сме професионалисти, които държат на работата си! Затова, ако става въпрос за промотиране на заведения, хотели, заснемане на събития и сватби, Ви препоръчваме да уточним детайлите на лична среща.

На нея ще ни запознаете с Вашите нужди, идеи и мястото, на което ще се извършат снимките. Има редица особености, които са от значение при работата с дрон.

Например - при заснемане на кооперативен клип с дрон, е добре да има предварително подготвен сценарий. При сватбите е добре да имате предвид, че спонтанните снимки често се получават най-красиви и емоционални.

При видео и фотозаснемането с дрон всеки детайл е от значение. Ние старателно проучваме терена и обекта, който искате да заснемем няколко дни преди снимките. Целта ни е да решим логистичните въпроси – начин на придвижване, осигуряване на безопасен полет, избиране на правилните ъгли за заснемането.

За съжаление, когато става въпрос за специално събитие на открито или сватба е невъзможно да преместим снимките за друг ден. В този случай можем да Ви предложим специално фото- и видео-заснемане на друга дата.

Когато става въпрос за недвижими имоти, хотели, заведения или продукти, е възможно да Ви предложим алтернативна дата в подходящи метеорологични условия.

Ние можем да Ви предложим снимки в екстремни условия и липса на светлина. Важно е да знаете, че кадрите ще бъдат с отлично качество и резолюция. Обаче крайният резултат ще зависи от осветеността на населеното място или местността. Ако няма достатъчно светлина, крайният резултат не винаги е задоволителен.

Когато става въпрос за недвижими имоти, хотели, заведения или продукти, е възможно да Ви предложим алтернативна дата в подходящи метеорологични условия.

На първо място е важно какво точно искате да заснемем за Вас – събитие, конференция, продукти, имоти, природни обекти или панорамни гледки.

Ние държим да Ви предложим най-доброто качество и цени. Затова винаги започваме нашата работа с консултация по телефона или лична среща. Така можем да разберем Вашите нужди и какво искате да получите като краен продукт.

Следва даване на ценово предложение. Обикновено всичките ни планове включват заснемане на видео и снимки от въздуха. Освен, ако не желаете единствено снимки или видеа.

За да се осъществи заснемането – определяме точен ден и час, когато наш оператор идва с дрона, за да изпълни желаната от Вас услуга.

Могат ли да се направят корекции на видеата и снимките?

Да, нашият екип включва професионалисти от различни сфери. Можем да Ви предложим не само заснимане на снимки и видеа, а и монтаж и обработка на заснетите кадри.

Имайте предвид, че обработката и монтажът се заплащат допълнително, в зависимост от Вашата идея и желания.

Свържете се с нас на телефон: 0896 481 868 или ни изпратете запитване чрез нашия уебсайт.

Call Now Button
Направи Запитване