Въздушната фотография отдавна не се ограничава със заснемането на природни пейзажи и сватби. Днес ние от Ps Drones можем да заснемем абсолютно ВСИЧКО за Вас. Запознайте се с нашите услуги тук.

Лоши метеорологични условия като дъжд, мъгла, буря и силен вятър над 8-10 метра в секунда са неподходящи за въздушна фотография. Не добрата светлина води до лоши кадри.

Да можем. Със започването на зимата, метеорологичните условия се променят на много места в страната. Затова при заснимане с дрон през зимата, ние от PS Drones внимателно следим прогнозата за времето и планираме проекта, за да избегнем бури и силен вятър.

Всяко заснимане с дрон е съобразено с желанията на клиента. Съветваме Ви да разгледате нашите пакетни предложения, защото те са много по-изгодни от правенето само на едно видео или няколко снимки.

Ние подхождаме индивидуално към всеки клиент и неговата цел. Цената на заснемането с дрон зависи от много фактори като продължителността на сесиите, местоположението на обекта, сложността на проекта и други.

Call Now Button