Политика за поверителност

В политиката за поверителност ще получите информация как се обработват и използват данните, които потребителите на уебсайта са предоставили на  Ps Drones.

  1. Лични данни

Това е информация, която служи за идентификация на даден потребител – име, телефонен номер, адрес, e-mail адрес, пощенски адрес и други.

  1. Събиране и обработка на лични данни

Ако се абонирате да получавате нашия Newsletter или коментирате под статия в уебсайта, Вие се съгласявате с нашите Общи условия и предоставяте: име и e-mail адрес.

Ако използвате контактната ни форма, за да направите запитване или да заявите желанието си да получите дадена услуга, Вие ни предоставят: име, телефонен номер и e-mail адрес.

Ps Drones използва личната информация, с цел да установи по-добре Вашите нужди и интереси и така да може да ви предостави услуги с по-добро качество.

В определени случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да поддържаме контакт с Вас, да Ви информираме за наши услуги и за целите на директния маркетинг.

Вашите лични данни НЯМА да бъда използвани за различни цели от вече посочените.

  1. Кореспонденция с Ps Drones.

Оптимизирай Ме си запазва правото  да съхранява всякаква кореспонденция с Вас за неограничен период от време. И да я използва като доказателство за свършена работа с цел да защити интересите си.

  1. Съхранение на личните данни.

При предоставянето на личните си данни: име, телефонен номер и e-mail адрес, Вие ни позволявате да ги съхраняваме за неограничен период от време с цел маркетинг или комуникация с Вас.

Ние не продаваме и не отдаваме под наем, на лизинг или по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация на трети лица.

Спазваме поверителността на личните данни и наредбите, въведени от Комисията за защита на личните данни.

  1. Сигурност

Сигурността на информацията и данните, които сте ни предоставили се гарантира от SSL сертификат с 128 битово криптиране.

  1. Бисквитки

Сайтът използва бисквитки (cookies), за да работи правилно. В тях се съхранява информация за Вашите езикови предпочитания, какво устройство използва – таблет, телефон или компютър и т.н.

Тази информация е криптирана и не може да бъде прочетена от никого, включително от нас. Използвайките сайта, Вие се съгласявате с нашата Политика на поверителност.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Ps Drones не иска да получава конфиденциална или защитена информация от Вас чрез този сайт.

Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този уебсайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права.

Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до Ps Drones с цел получаването на услуги или рекламни съобщение, е под закрилата нa Закона за защита на личните данни.

Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони.

Наличните препратки от този Сайт към Web сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за ваше удобство. Ако използвате тези препратки, Вие ще излезете от този сайт. Ps Drones не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание.

Call Now Button0896 481 868