Заснемане на събития с дрон

Предстои Ви важно събитие и искате да запечатате всеки момент? Не искате да наемете множество фотографи, които да притесняват гостите? А замисляли ли сте се за фото и видео заснемане на събития с дрон

Разчупете стереотипите и създайте един впечатляващ спомен чрез заснемане на събития с дрон.

Няма значение дали организирате моминско парти, сватба, детски рожден ден или кръщене. Заснемането с дронове е подходящо за всеки случай и повод. Дори за важни бизнес събития, продуктови представяния, конференции, видео репортажи и други.

Дроновете са компактни и позволяват на операторите да заснемат красиви и обширни кадри от птичи поглед. Имат голяма маневреност и създават изключително драматични ефекти. И най-хубавото е, че улавят всеки един малък детайл и  му вдъхват невероятна емоция.

Заснемането с дронове може да Ви изглежда лесно, но за да бъдат кадрите впечатляващи, трябват много умения и усет към малките детайли.

Затова ние от PsDrones, Ви предлагаме не само висококачествена техника, но и голям професионализъм, придружен с опит. За  разлика от другите, нашата цел не е само да Ви вземем парите и да направим няколко кадъра, а да допринесем за Вашия празник или събитие.

Затова винаги Ви обръщаме индивидуално внимание и се стараем да разберем всичко за Вашия личен празник или събитие. Обърнете внимание, че за заснемане на събития с дрон, от изключително значение е локацията и метеорологичните условия. За всичко останало ще се погрижи нашият екип от професионалисти, които ще уловят всеки един детайл и спомен, който ще остане незабравим – за вас и вашите гости.

Какви са предимствата на заснемането с дрон?

  • Видеа и снимки с високо качество и резолюция.
  • Зашеметяващи кадри от всички ъгли.
  • Нестандартна гледна точка на локацията и събитието.
  • Улавяне на всеки един детайл и създаване на незабравим спомен.
  • Идеални за групови събития, където е задължително спазване на Covid-19 мерките.
  • Допълнение към традиционната фотография за създаване на видеоразказ.

Нека полетим...

Call Now Button
Направи Запитване