ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Посочените правила за ползване се отнасят за уебсайта на Ps Drones.

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Цялата поместена информация на уебсайта – текстове, изображения и данни са собственост на Ps Drones. Те са под закрилата на Закона за авторското право и всички нормативни актове, които уреждат тези въпроси.

Копирането, използването и възпроизвеждането, за лични цели, на информацията от сайта на Ps Drones е ЗАБРАНЕНО и ще бъде преследвано по законов ред.

Лице, което е нарушило общите условия и разпоредби, носи наказателна, административна и/или гражданскоправна отговорност за своите действия.

Приемайки Общите условия, потребителят се съгласява Ps Drones да обработва личните му данни: име и e-mail адрес за целите на директния маркетинг. Той се съгласява и да получава рекламни съобщения от Ps Drones.

Потребителят има право да ОТКАЖЕ данните му да се използват за целите на директния маркетинг. В този случай, той трябва да изпрати писмено съобщение до Ps Drones чрез e-mail-а за контакти.

ЦЕНИ В САЙТА

Ние от Ps Drones разполагаме както с ПАКЕТНИ предложения, така и можем да изготвим ИНДИВИДУАЛНА оферта, според Вашите нужди.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Онлайн решаване на спорове

Защита на съдържанието на сайта

Комисия за защита на потребителите

Комисия за защита на конкуренцията

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Запознайте се с нашата  Политика за поверителност.

Call Now Button