Заснемане на сватби с дрон

Искате да превърнете Вашата сватба в приказен спомен, който никога да не забравите? Нека ви предложим вълнуващо заснемане на сватби с дрон. 

Защо да изберете заснемане с дрон за Вашата сватба?

  • Ще можете винаги да преживеете отново своя специален ден.
  • Видеата, заснети с дрон, са по-впечатляващи и могат да покажат и най-малките детайли, уловени от всички ъгли.
  • Ще имате интерактивен спомен, с който дори хората, които не са присъствали на церемонията, ще почувстват Вашата емоция и вълнение.
  • Дроновете са способни да направят много повече снимки от фотографите. Те могат да заснемат хиляди снимки, от които ще можете да изберете за своя сватбен албум.
  • Снимките с дронове имат по-висока резолюция и качество.
  • С дроновете можете да запаметите всяка подробност – от приготовленията и пътуване до тържествената церемония и накрая- отпътуване на меден месец.

Ние също като Вас сме минали по този път и знаем колко емоционално е за Вас – младоженците! Да организирате сватба е не само вълнуващо, но и много стресиращо. Трябва да се въоръжите с много търпение и да сте готови да прекарате цели дни в планиране на бракосъчетанието, приема, гостите и сватбената фотосесия.

Но, ако не искате да превръщате сватбата си в събиране на фотографи с обемиста техника, е време да помислите за по-добра алтернатива. Тук ние от PsDrones можем да Ви помогнем!

Заснемането на сватби и събития с дрон е приключение, което никога няма да забравите. Дроновете се различават от стандартната фотография с това, че са компактни и не се нуждаят от друга техника, за да направят хубави снимки. Фотографите няма нужда да притесняват гостите или Вас, за да запечатат малките детайли и специалните моменти от сватбата.

Друго предимство на заснемането на сватби с дрон е, че операторите имат възможност да маневрират между гостите по всяко време. Само с няколко движения, те могат прецизно да позиционират дрона на правилното място.

Освен това, при заснемане на сватби с дрон няма нужда да се ограничавате. Дроновете имат хиляди възможности за красиви и обширни кадри от птичи поглед.

А резултатите са винаги невероятни! Снимките и видеата направени с дрон са винаги уникално красиви, с невероятно качество и резолюция.

Държите да запаметите всеки детайл? Да имате качествено видео от церемонията? Снимките да показват мястото и всеки малък детайл? Да се вижда емоцията на лицата на гостите и младоженците?

Не се притеснявайте! Ние от PsDrones разполагаме с висококачествена техника и оператори, които притежават усет и за най-малките детайли. Затова видеата и снимките, които правим са винаги ефектни и драматични.

Заложете на професионалистите във фотографията с заснемане на сватби с дрон! Свържете се с нас на телефон: 0896 481 868.

Нека полетим...

Call Now Button